Om Team B3IT

B3IT är Jonas Coltings senaste samarbetspartner. B3IT sponsrar Jonas i jakten på nya EM- och VM-medaljer och samarbetet innebär också att Jonas coachar och tränar B3IT´s anställda till bättre kondition, nya vanor och en långsiktig syn på hälsa och wellness.
– Det här är mitt största samarbetsavtal någonsin och ger mig alla möjligheter att fortsättningsvis satsa på triathlons största mästerskap som EM och VM, säger Jonas.

I satsningen ingår bildandet av Team B3IT som kommer att vara ramen inom vilken all idrottslig verksamhet kommer att bedrivas och den förening som Jonas Colting kommer att representera i triathlon och löpning under 2010 och framåt

Claes Wiberg, styrelseordförande på B3IT Management AB:

Vi är ett företag med människor som våra produkter. Människor som förutsätts av våra kunder fungera på topp ute i uppdrag. Det kräver energi och ork, speciellt som livet utanför jobbet även skall vara kvalitetsmässigt bra. Vi är mycket tydliga i våra mål att b3it skall stå för en levande och aktiv kultur – hälsa och sport är en betydande del av denna gemenskap. I den ambitionen söker vi kulturbärare, både internt och externt.

Jonas Colting representerar i sin idrottsliga karriär, livsfilosofi samt kunskap om hälsa och fysisk träning en person som kommer att lyfta vår strävan till nya höjder. I Jonas kommer var och en kunna finna en mentor eller coach som kan motivera oss till att leva ett hälsosamt liv.

vi bildar team b3it. Detta initiativ representerar att symbolisera vårt företag, arbetsplats och dess resurser som ett enat lag men samtidigt vara det idrottsliga varumärke under vilket vi genomför vårt eget deltagande i sportsliga sammanhang. I denna kontext är vi mycket stolta att genom vårt sponsorskap av Jonas Colting se honom tävlingsmässigt, i nationella och internationella sammanhang representera B3ITs färger, företagets filosofi samt inspirera oss till egna stordåd.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s